Zetbank 500 mm Ragrotechniek

Zetbank 500mm RagrotechniekDe Zetbank 500mm bestaat uit een stalen onder- en bovenframe met aluminium zijwangen en een kantelbalk. In de zijwangen is het totale bovenframe verticaal beweegbaar en uitneembaar. De zwenkbare kantbalk is horizontaal verstelbaar en daardoor inzetbaar voor plaatdiktes tot 2,5 mm. Het bovenframe kan met twee stuks sterschroeven vast op de te zetten plaat worden gedrukt. De kantelbalk bezit twee hefbomen en wordt door vier sterschroeven volledig gefixeerd.

Specificaties

  Max. zetbreedte : 500 mm
  Zetafmeting in staal : 500 x 1,0 mm
  Zetafmeting in aluminium : 500 x 2,0 mm
  Max. plaatdikte 2,5 mm
  Uitvoering uiterst solide, geheel staal / aluminium
  Gewicht  ca. 15 kg 

Gebruikersgemak

Evenals alle andere Ragro Techniek producten is ook de Zetbank 500mm overal inzetbaar; in de bankschroef klemmen en u kunt zetten. Nagenoeg alle denkbare zettingen zijn uitvoerbaar. Scherpe hoeken tot 45°, en zelfs geheel gesloten kokers. Speciaal ten behoeve van het zetten van kokers kan het bovenframe uit de zijgeleiding genomen worden door de zijgeleidings kopblokjes weg te draaien (zie foto hiernaast).
De zethoek wordt door de schaalverdeling op de kantbalk aangegeven waardoor vrij nauwkeurig repeteerwerk mogelijk wordt.
 

Toebehoren
 

Achteraanslag zetbank 300mm
De Achteraanslag voor de zetbank 300mm is onmisbaar bij (klein) seriewerk. De achteraanslag is instelbaar tot 200 mm en zorgt voor een grote herhalingsnauwkeurigheid. Door de achteraanslag is de vouwplaats snel in te stellen.

Deze achteraanslag is alleen geschikt voor de Zetbank 300mm.
Achteraanslag zetbank 300mm

 

Inlegstempel zetbank 300mm
Met de speciale inlegstempel voor de Zetbank 300mm kan scherp gezet worden, eventueel ook met een extra korte zetrand. Met de inlegstempel bruikbaar voor plaatmateriaal tot 0.5 mm.

De inlegstempel is alleen geschikt voor de Zetbank 300mm.

Inlegstempel Ragro zetbank 300mm

 

Tafelklem
De verzinkte Tafelklem zet u in indien u uw bankschroef voor andere doeleinden wilt vrijhouden. De Tafelklem kan eenvoudig met vier schroeven op uw werkbank worden vastgezet.

De Tafelklem is geschikt voor de volgende producten van Ragro Techniek: het walsje, de knipschaar, de lijnbreker en de Zetbanken (300mm en 500mm).
Tafelklem