Lijnbreker / kunststofbreker Ragrotechniek

Lijnbreker Ragrotechniek De lijnbreker is opgebouwd uit een stalen onder- en bovenframe met aluminium wangen. In de zijwangen is het totale bovenframe verticaal beweegbaar. Dit bovenframe bestaat uit een aandrukelement en een kantelbare breekstempel. Het totale bovenframe kan met behulp van twee stuks sterschroeven vast op de te breken plaat worden geklemd.

Specificaties

Max. knipbreedte : 300 mm
Knipafmeting in staal 300 x 1,0 mm 
Knipafmeting in aluminium : 300 x 2,5 mm
Messen gehard en geslepen gereedschapsstaal 
Uitvoering uiterst solide, geheel staal 
Gewicht  ca. 13 kg 

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak
De Lijnbreker is overal inzetbaar; in de bankschroef klemmen en u kunt platen breken. Met de Lijnbreker kunt u moeiteloos alle breekbare kunststof platen netjes breken. De te breken plaat legt men in de lijnbreker en klemt deze met behulp van 2 sterschroeven vast tussen het onder- en het bovenframe. Met een krasser maakt u eenvoudig een kras in de plaat. De kantelbare breekstempel naar beneden draaien en de plaat breekt netjes langs de kras af.

Toebehoren
 

Achteraanslag zetbank 300mm
De Achteraanslag voor de zetbank 300mm is onmisbaar bij (klein) seriewerk. De achteraanslag is instelbaar tot 200 mm en zorgt voor een grote herhalingsnauwkeurigheid. Door de achteraanslag is de vouwplaats snel in te stellen.

Deze achteraanslag is alleen geschikt voor de Zetbank 300mm.
Achteraanslag zetbank 300mm

 

Inlegstempel zetbank 300mm
Met de speciale inlegstempel voor de Zetbank 300mm kan scherp gezet worden, eventueel ook met een extra korte zetrand. Met de inlegstempel bruikbaar voor plaatmateriaal tot 0.5 mm.

De inlegstempel is alleen geschikt voor de Zetbank 300mm.

Inlegstempel Ragro zetbank 300mm

 

Tafelklem
De verzinkte Tafelklem zet u in indien u uw bankschroef voor andere doeleinden wilt vrijhouden. De Tafelklem kan eenvoudig met vier schroeven op uw werkbank worden vastgezet.

De Tafelklem is geschikt voor de volgende producten van Ragro Techniek: het walsje, de knipschaar, de lijnbreker en de Zetbanken (300mm en 500mm).
Tafelklem