Zetbank 300 mm Ragrotechniek

De zetbank bestaat uit een frame, een vaste onderstempel en een excentrisch beweegbare bovenstempel. Door de handel over te halen wordt de bovenstempel naar beneden bewogen.

Specificaties

  Max. zetbreedte : 300 mm
  Zetafmeting in staal : 300 x 1,0 mm
  Zetafmeting in aluminium : 300 x 2,0 mm
  Max. plaatdikte 2,5 mm
  Uitvoering uiterst solide, geheel staal 
  Gewicht  ca. 10 kg 

Gebruikersgemak

De Zetbank 300mm is overal inzetbaar: in de bankschroef klemmen en er kan gezet worden. Met de Zetbank kunt u supersnel zetten, er is namelijk geen klemming noodzakelijk, de bovenstempel tegen de aanslag draaien en er kan gezet worden. Doordat de bovenstempel omhoog geklapt kan worden, kunnen zelfs moeilijke producten gezet worden.
De schaalverdeling geeft de zetdiepte aan, hiermee kan vrij nauwkeurig de zethoek herhaalbaar worden gemaakt. Door zaagsnedes te maken in het plaatmateriaal, zijn met de Zetbank 300mm bakjes te zetten van 50, 100, 150, 200, 250 en 300 mm. Met de speciale inlegstempel voor de Zetbank 300mm kan extra scherp gezet worden, eventueel ook met een extra korte zetrand.

Toebehoren
 

Achteraanslag zetbank 300mm
De Achteraanslag voor de zetbank 300mm is onmisbaar bij (klein) seriewerk. De achteraanslag is instelbaar tot 200 mm en zorgt voor een grote herhalingsnauwkeurigheid. Door de achteraanslag is de vouwplaats snel in te stellen.

Deze achteraanslag is alleen geschikt voor de Zetbank 300mm.
Achteraanslag zetbank 300mm

 

Inlegstempel zetbank 300mm
Met de speciale inlegstempel voor de Zetbank 300mm kan scherp gezet worden, eventueel ook met een extra korte zetrand. Met de inlegstempel bruikbaar voor plaatmateriaal tot 0.5 mm.

De inlegstempel is alleen geschikt voor de Zetbank 300mm.

Inlegstempel Ragro zetbank 300mm

 

Tafelklem
De verzinkte Tafelklem zet u in indien u uw bankschroef voor andere doeleinden wilt vrijhouden. De Tafelklem kan eenvoudig met vier schroeven op uw werkbank worden vastgezet.

De Tafelklem is geschikt voor de volgende producten van Ragro Techniek: het walsje, de knipschaar, de lijnbreker en de Zetbanken (300mm en 500mm).
Tafelklem